tirsdag 10. mai 2016

Skaarerbanens Venner
har igjen gleden av å invitere til FREMO-treff,
torsdag 20. - søndag 23. oktober 2016.

Skaarerbanens Venner inviterer for 9. år på rad til FREMO-treff i LetoHallen, like nord for Gardermoen (http://www.letohallen.no/). Legg merke til at treffet går over tre dager!

Treffet vil være tidfestet til august 1963, og temaet for anlegget er en hovedbane med sidebaner på Østlandet og trafikk mot Sverige.

Lokomotiv og vognmateriellet må ha RP-25/Finescale hjul eller tilsvarende med B/B 14,5mm. Koblinger skal være OBK eller Fleischmann bøylekobbel og litra fra epoke III. Det forventes at alle deltakere stiller med noen godsvogner. Vi foretrekker små vognkort og gjerne realistisk smussing.


Treffet legger opp til et fraktopplegg i tråd med det som er beskrevet hos FREMO sentralt, hvor stasjons- og industrieiere stiller med fraktkort til sine kunder. Detaljert informasjon vil bli gitt.

Påmelding og forespørsler kan gjøres til
fremotreff@skaarerbanen.no. Frist for påmelding av moduler er 1/7. Pris for norske deltagere: FREMO-medlemmer er 200,- og ikke medlemmer 400,-. For utenlandske deltagere er det ingen avgift.
Kontonummeret er 1201.02.49064.

Antall deltakere
vil være avhengig av anleggets utforming og antall oppdrag. Skulle det bli flere påmeldte enn det er plasser, prioriteres FREMO medlemmer med moduler og materiell.

Nybegynnere, som tidligere ikke har vært på treff, må gjerne kontakte oss for mere informasjon om hvordan best bli med. Alle nybegynnere vil få en felles innføring av erfaren veileder.


Tidsramme for treffet
Vi er i lokalet fra klokken 12:00 på torsdag, og starter oppriggingen så raskt som mulig, slik at vi har anlegget kjøreklart og grundig testet i løpet av kvelden.

Vi starter opp fredag morgen klokken 09:00 med gjennomgang av anlegget, driftsopplegg og praktisk informasjon. Første kjøresesjon starter umiddelbart etterpå. Fredag og lørdag kjører vi til ca klokken 19, kun avbrutt av en times lunsjpause.

Søndag starter vi igjen klokken 09:00, og kjører frem til nedrigging ca klokken 14:00.

Adkomst
Lokalet ligger langs E6 ved Råholt, og er godt synlig fra veien når en kommer sydfra.

Overnatting / Mat
Vi bor og spiser på BEST WESTERN LetoHallen Hotel som er i samme bygg.
http://www.letohallen.no/Oppgi at du skal på FREMO-treff når du bestiller hotell.

Hjertelig velkommen
Hilsen
Skaarerbanens Venner