lørdag 21. mars 2015




Skaarerbanens Venner
har igjen gleden av å invitere til FREMO-treff,
torsdag 8. - søndag 11. oktober 2015.


Skaarerbanens Venner inviterer for 8. år på rad til FREMO-treff, denne gangen i LetoHallen, like nord for Gardermoen (http://www.letohallen.no/). Legg merke til at treffet går over tre dager!

Treffet vil være tidfestet til august 1962, og temaet for anlegget blir en hovedbane med sidebaner på Østlandet mot Sverige.

Lokomotiv og vognmateriellet må ha RP-25/Finescale hjul, koblinger skal være OBK eller Fleischmann bøylekobbel og litra fra epoke III. Vi foretrekker små vognkort og gjerne realistisk smussing.

Treffet legger opp til et fraktopplegg i tråd med det som er beskrevet hos FREMO sentralt, hvor stasjons- og industrieiere stiller med fraktkort til sine kunder. Detaljert informasjon vil bli gitt.

Påmelding og forespørsler kan gjøres til
fremotreff@skaarerbanen.no. Frist for påmelding av moduler er 1/7. Pris for FREMO-medlemmer er 0,- og ikke medlemmer 350,-.
Kontonummeret er 1201.02.49064.

Antall deltakere
vil være avhengig av anleggets utforming og antall oppdrag. Skulle det bli flere påmeldte enn det er plasser, prioriteres FREMO medlemmer.

Nybegynnere, som tidligere ikke har vært på treff, må gjerne kontakte oss for mere informasjon om hvordan best bli med. Alle nybegynnere vil få en felles innføring av erfaren veileder.


Tidsramme for treffet
Vi er i lokalet fra klokken 10:00 på torsdag 8., og starter oppriggingen så raskt som mulig, slik at vi har anlegget kjøreklart og grundig testet i løpet av kvelden.

Vi starter opp fredag morgen klokken 09:00 med gjennomgang av anlegget, driftsopplegg og praktisk informasjon. Første kjøresesjon starter umiddelbart etterpå. Fredag og lørdag kjører vi til ca klokken 19, kun avbrutt av en times lunsjpause.
Søndag starter vi igjen klokken 09:00, og kjører frem til nedrigging ca klokken 14:00.

Adkomst
Lokalet ligger langs E6 ved Råholt, og er godt synlig fra veien når en kommer sydfra.

Overnatting / Mat
Vi bor og spiser på BEST WESTERN LetoHallen Hotel som er i samme bygg. http://www.letohallen.no/

Enkeltrom inkl. frokost             845,- pr. døgn
Dobbeltrom inkl. frokost           995,- pr. døgn

Hjertelig velkommen

Hilsen

Skaarerbanens Venner