lørdag 11. januar 2014

Invitasjon FREMO-treff i oktober 2014



Skaarerbanens Venner har igjen gleden av å invitere til FREMO-treff på Ask i Gjerdrum, torsdag 9. - søndag 12. oktober 2014.

Skaarerbanens venner inviterer for 7. år på rad FREMO-medlemmer med moduler og/eller materiell til FREMO-treff på Ask i Gjerdrum. Legg merke til at treffet går over tre dager!

Antall deltakere vil være avhengig av anleggets utforming og antall oppdrag. Skulle det bli flere påmeldte enn det er plasser, prioriteres FREMO-medlemmer.



Treffet vil i være tidfestet til august 1961, og temaet for anlegget blir en hovedbane på Østlandet mot Sverige med sidebaner.



Materiellet må ha RP-25/Finescale hjul, TB-koblinger og vognkort av den norske typen.

Påmelding og forespørsler kan gjøres til fremotreff@skaarerbanen.no. Frist for påmelding av moduler er 1/7. Pris for FREMO-medlemmer er 150,- og ikke medlemmer 450,-.
Kontonummeret er 1201.02.49064. 



Nybegynnere som ikke tidligere har vært på treff, kan kontakte oss for mere informasjon om hvordan kunne bli med.



Tidsramme for treffet
Vi er i lokalet fra klokken 10:00 på torsdag 9/10-2014, og starter opp-riggingen så raskt som mulig, slik at vi har anlegget kjøreklart og grundig testet i løpet av kvelden. Så mye materiell som mulig blir også utplassert denne dagen.



Fredag morgen starter vi klokken 09:00 med gjennomgang av anlegget, driftsopplegg og praktisk informasjon. Første kjøresesjon starter umiddelbart etterpå. Nybegynnere vil få en ytterligere felles innføring av erfaren veileder. Vi regner med å kjøre kun avbrutt av en lunsjpause til ca kl 19:00. Lørdag morgen starter vi kl 09:00 igjen. Søndag morgen starter vi klokken 09:00, og kjører frem til oppsummering og nedrigging klokken 14:00.



Adkomst
Lokalet ligger på Ask i Gjerdrum. En god veibeskrivelse ligger på sidene til Raumergården hotell.



Mat
Kulturhuset driver en kafé i tilknytning til lokalet, og vi samles her til felles lunsj og middag for de som ønsker det. Maten betales av den enkelte.



Overnatting
Helt inntil Kulturhuset ligger Raumergården hotell http://www.raumergarden.no, hvor man kan bestille overnatting.



Rimeligere overnatting finnes f.eks. ved Thon hotellet ved Gardermoen.